Страницы меню навигации

Альтернативные Энергетические Решения

Наши РЕШЕНИЯ —
Ваша ЭКОНОМИЯ!

+38 (057) 715-24-69
+38 (067) 578-94-94
e-mail:

Якісна оцінка вартості монет та інших дорогоцінних металів

У нашій організації ви можете отримати експертну оцінку вартості монет, орденів та медалей. Крім того, ми надаємо можливість провести всю роботу онлайн.

Скупка монет, орденів та медалей

Максимально якісно провести точну оцінку вартості монет та інших цінних предметів зможуть лише кваліфіковані спеціалісти. На сайті https://skupkamonet.com.ua/uk/blog/13-moneti-svitu у вас є унікальна можливість безпечно та вигідно купувати та продавати монети. Наші фахівці завжди в максимально короткий час дадуть оцінку цінним предметам, оскільки вони мають великий обсяг знань у галузі нумізматики.

Якщо намагатися самостійно дати оцінку вартості монет, то є висока ймовірність того, що ви ризикуєте переглянути особливо сильні сторони монети і не врахувати деякі її вади. У результаті ваша робота буде марною.

Тільки багаторічний досвід у проведенні оцінки кількох тисяч монет різних держав, а також порівняння власної оцінки з оцінками інших фахівців дають можливість дати справжню вартість монетам.

Основними чинниками, які впливають на вартість монет є: її рідкість та безпека. Також впливають: наявність потертостей, помітність дрібних деталей, наявність іржі.

Окрім монет, наші фахівці дають експертну оцінку іншим предметам із дорогоцінних металів.

Для багатьох простіше віднести особливо цінні предмети до ломбарду, де їхня скупка є звичайною справою. Однак такі дії будуть невигідними. Це пов'язано з тим, що в ломбарді не працюють фахівці вищого класу, які по-справжньому розуміються на монетах і зможуть максимально точно оцінити цінні предмети.

Оцінка онлайн

Якщо ви хочете отримати безкоштовну професійну оцінку предметів із дорогоцінних металів у режимі онлайн, то ви можете звернутися для цього до нашої організації. Вам потрібно лише надіслати фото цінної речі та завантажити її на сайт https://skupkamonet.com.ua/value_ua/. Наша компанія має все, що потрібно для онлайн оцінки монет із золота та срібла з усього світу. Ми працюємо у цій сфері вже понад 15 років і ми займаємо лідируючі позиції. Нас поважають і цінують багато колекціонерів.

Наші експерти оцінять в онлайн-режимі монети, зливки будь-якої держави та інші предмети із золота, срібла, платини та паладію. Результати оцінки ви отримуєте на вказану вами електронну скриньку.